Van Coehoornstraat 26, 5916 PH Venlo
Al 25 jaar dé specialist

PU gietvloeren

GESPECIALISEERD
IN PU GIETVLOEREN

Wist je dat een PU gietvloer erg veel voordelen heeft? Ten eerste is een PU gietvloer een stijlvolle vloer. Veel mensen kiezen dan ook voor een PU gietvloer omdat ze deze simpelweg mooi vinden. Maar naast de esthetische voordelen van een PU gietvloer zijn er ook veel praktische voordelen. Dit zijn de praktische voordelen van een PU gietvloer:

PU gietvloeren zijn duurzaam
Wanneer je besluit om een PU gietvloer te laten aanbrengen in jouw woning of bedrijfspand, dan is dit een keuze waar je jarenlang plezier van zal hebben. Want een PU gietvloer is een duurzame vloer die lang mee gaat.

Hygiënisch
Een PU gietvloer trekt geen stof of viezigheid aan. De vloer is namelijk volledig naadloos. Er zijn daarom geen gaten of kiertjes waarin stof kan ophopen. Ook is een PU gietvloer waterafstotend waardoor vloeistoffen niet snel doordringen in de vloer. Een PU gietvloer is daarom zeer geschikt voor mensen met een allergie en voor gezinnen met kinderen.

Makkelijk schoon te maken
De PU gietvloer is een vloer die niet snel stoffig wordt. Maar uiteraard is een schoonmaakbeurt op z’n tijd wel aan te raden. Wanneer je de vloer wilt reinigen dan kan dit met warm water en een dweil. Agressieve schoonmaakmiddelen raden we af omdat deze de vloer kunnen beschadigen. Maar deze zijn ook niet nodig, want de vloer krijg je makkelijk schoon. Mors je iets op de vloer? Dan is het belangrijk dat je dit zo snel mogelijk weghaalt met een vochtige doek. Zelfs rode wijn of koffie kan vlekkeloos verwijderd worden, zolang het meteen wordt weggehaald. Lees hier meer over het onderhouden van uw gietvloer: gietvloer onderhoud

Comfortabel
Wanneer je een PU gietvloer ziet, dan verwacht je wellicht dat deze hard en koud aanvoelt. Maar het tegendeel is waar! Een PU gietvloer is licht elastisch waardoor je comfortabel over de vloer zal lopen. Ook is de vloer van zichzelf niet zo koud, zoals bijvoorbeeld steen of beton. Maar om de temperatuur van de vloer nog aangenamer te maken kan een PU gietvloer gecombineerd worden met vloerverwarming.

Geluiddempend
Omdat een gietvloer licht elastisch is, is de vloer ook geluiddempend. Zeker wanneer je de vloer vergelijkt met een houten vloer of een stenen vloer.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie over coatingvloeren neem dan gerust contact met IXFLOORS op.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.