Betonlook vloeren van IXFLOORS

Betonlook vloeren zijn warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en hebben een strakke moderne uitstraling. Een vloer in betonlook is leverbaar in diverse kleuren en is toepasbaar op iedere vormvaste en vlakke ondervloer en heeft een dikte van ongeveer 4 tot 5 mm. De ondervloer dient goed vlak, droog en vormvast te zijn. Er kunnen verschillende voorbehandelingen plaatsvinden, een en ander is daarbij wel afhankelijk van het type ondervloer. Bij de naam betonlook vloer denkt men logischerwijs aan echt cement of beton, maar de betonlook vloer is niet vergelijkbaar met deze materialen.

IXFLOORS maakt ambachtelijk gestorte vloeren in betonlook die opgebouwd kunnen zijn in een combinatie van epoxy en polyurethaan (ook wel PU genoemd), fijn schoongebrand zand, vulstoffen, mineralen en natuurlijk kleurpigmenten. Een designvloer in betonlook is een eyecatcher in ieder interieur en is niet kil en koud als echt beton, maar voelt aangenaam warm. Een betonlook vloer laat zich uitermate goed combineren met vloerverwarming en door de steenachtige opbouw blijft de warmte ook goed behouden in de vloer. Een vloer in betonlook is niet poreus waardoor er nagenoeg geen vlekken of vloeistoffen in de toplaag kunnen trekken en deze daardoor makkelijk te verwijderen zijn.

Het aanbrengen van een vloer in betonlook vraagt om ervaring, kennis en verkregen specialisme en dient te allen tijde te worden gerealiseerd door een specialist. Hou er rekening mee dat het aanbrengen van een beton- designvloer ongeveer 3 tot 4 dagen in beslag neemt en de vloer een droogtijd heeft van gemiddeld 2 dagen.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie over betonlook vloeren neem dan gerust contact met IXFLOORS op.

Neem contact op!

De prijs in de offerte is een indicatie naar aanleiding van de door u opgegeven informatie.